ZANGLES

"De techniek methode van Marian is
echt heel goed. Je merkt
al heel snel het verschil."

- Yasmin

ZANGLES

Iedere leerling komt met een ander doel en andere wensen op les, welke worden besproken in de eerste les. Aan de hand hiervan wordt een lesplan gemaakt. Zangstudio 'The Voice' biedt dus zangles op maat!

Lesinhoud

De zanglessen van 30 minuten worden grotendeels opgesplitst in twee delen; een deel techniek en een deel repertoire. De verhouding hiertussen is wisselend en bovendien afhankelijk van de wensen van de leerling.

Techniek

Met behulp van verschillende techniekoefeningen leer je om op een gezonde manier je stem te gebruiken en te optimaliseren. Aandachtspunten zijn o.a. ademhaling, houding, sound, intonatie (zuiverheid), verleggen stembereik en het egaliseren van de overgang tussen borst- (midden) en kopstem.

Repertoire

In het tweede deel van de les wordt het repertoire behandeld. Naast het leren toepassen van de zangtechniek in een nummer, wordt er aandacht besteed aan het muzikale aspect van zingen: hoe moet je improviseren, hoe kies je de juiste toonsoort, hoe zet je een performance neer of hoe 'raak' je je publiek? Aandachtspunten zijn o.a. timing, tekstinterpretatie, presentatie, dynamiek, improvisatie en durf (zelfvertrouwen).
 
Het repertoire wordt door de leerling en docent samen uitgekozen en kan uit allerlei lichte muziekstijlen bestaan zoals pop/ jazz/ musical/ blues/ soul/ latin etc. Tijdens de zanglessen wordt er gewerkt met orkestbanden. Ook wordt er met de microfoon geoefend, zodat de leerling deze op een juiste manier leert te gebruiken.

Proefles

Wil je ontdekken welke potentie jouw stem heeft? Vraag dan een proefles aan!

Tijdens deze les kun je kennismaken en ervaren waar je in je stem nog veel winst kunt behalen!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie of aanvragen.

KIDZKOOR

Zing jij graag, en doe je dat het liefst de hele dag door?
Meld je dan nú aan voor ons kidzkoor!

Zangdocente Marian Pijnaker is gespecialiseerd in het geven van zanglessen aan kinderen vanaf 8 jaar.

Je volgt 3x per maand een prive- of duoles van en 1x per maand een groepsles zodat alle techniek goed wordt aangeleerd.

Op speelse maar professionele wijze wordt er ingegaan op de ademhaling en het stemgebruik en je gaan vooral heel veel zingen! De lessen die je gaat volgen zijn dus absoluut niet saai!

De liedjes worden in overleg gekozen. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie met veel plezier en vol zelfvertrouwen zingen en daar besteed ik dan ook graag aandacht aan. Ik zorg dat je je snel op je gemak voelt en op die manier komen  jullie als groep tot het beste resultaat.

Samen bouwen wij aan een goede basis op het gebied van zingen en performen. Natuurlijk werken we toe naar een mooie presentatieshow en leuke optreden.

Je kunt op elk moment instromen!

ADRES

CONTACT & INSCHRIJVEN

Let op: soms komt onze reactiemail in de Spamfolder terecht, met name bij Hotmail accounts.

© Copyright 2016-2024 Zangstudio The Voice. Website door Hitcom.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Er wordt geen gebruik gemaakt van 3rd party trackers.  Accept